Over mij

Even voorstellen: mijn naam is Wilma van Leersum; coach, trainer en leerkracht. Ik heb jarenlange ervaring in het primair onderwijs en verschillende functies vervuld. Naast de functie van leerkracht richt ik mij met veel plezier op ‘Visible Coaching’. Ik heb gekozen voor het coachen van verschillende leeftijdsgroepen omdat mijn ruime coach ervaring me geleerd heeft dat elke leeftijd zijn eigen charme heeft.

Coachen is een proces van groeien, veranderen, leren, vallen en weer opstaan, bij oud en jong. Dit proces is mooi om waar te nemen en maakt mijn werk zeer waardevol.

Een coachtraject aangaan met mij betekent in beweging komen, op zoek gaan naar mogelijkheden, waardoor er nieuwe inzichten ontstaan.

Karakteristiek voor mijn manier van coachen zijn: vertrouwen creëren, respectvol benaderen, een open en eerlijke houding en op de juiste momenten humoristische kwinkslagen.

Ook ben ik als trainer aangesloten bij de ‘Hallo, ik ben Gwen Academie’. Met veel passie zet ik me in voor het (hoog)gevoelige en anders lerende kind.

Contact opnemen?

06-49799202

wilmavanleersum@visivlecoaching.nl